Kokos chocolade bananenbrood

Kokos chocolade bananenbrood

Glutenvrije kokos chocolade bananenbrood. Een gemakkelijk en gezond tussendoortje met een bounty smaakje door de kokos en chocolade!

Kokos en chocolade is een heerlijke combi!

Een nieuw tussendoortje om van te smullen! Een gluten- en lactose vrij kokos chocolade bananenbrood die je makkelijk en snel maakt. De kokos en chocolade zorgen voor een bounty smaak. Dit is een lekker en gezond tussendoortje of makkelijke start van de dag.

Kokos en chocolade is een heerlijke combi en ik dacht dat het wel lekker zou zijn in een bananenbrood. De kokos blokjes worden lekker zacht in het brood waardoor je een bounty effect krijgt. De stukjes pure chocolade geven heel veel smaak en de nootjes geven een crunch.

Je kunt het brood daarna nog versieren met echte pure chocolade en wat nootjes! Vries hem in, eet hem bij het ontbijt, koffie of als tussendoortje of geniet ervan als toetje. Het kan allemaal!

Met bananenbroden kun je zoveel kanten op en daarom kun je er ook nooit genoeg recepten van hebben… Ik ben fan van deze! Want zeg nou zelf, zacht kokos, pure chocolade en dat in een bananenbrood klinkt toch ook goed! Zeker wanneer het recept dan ook nog glutenvrij, lactose vrij is en toch nog heel veel smaak heeft. De tijgernotenmeel of amandelmeel in dit recept zorgt voor extra smeuïgheid!

Ge zelf aan de bak en geniet van je glutenvrije en lactose vrije bananenbrood!

Kokos chocolade bananenbrood

Kokos chocolade bananenbrood

Glutenvrije kokos chocolade bananenbrood. Een gemakkelijk en gezond tussendoortje met een bounty smaakje door de kokos en chocolade!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 50 minuten
Gang Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 100 gram tijgernotenmeel/amandelmeel
  • 50 gram boekweitmeel
  • 10 gram kokosmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • 30 gram pure chocolade druppels
  • 50 gram kokos blokjes
  • 35 gram gehakte nootjes
  • snufje zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 1880 graden en bekleed een bakblik met bakpapier of vet deze heel goed in.
  • Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Prak de bananen fijn en roer de eieren hier door heen.
  • Meng de natte en droge ingrediënten door elkaar tot een glad beslag.
  • Schep de chocolade, nootjes en kokos blokjes door het beslag en schep het beslag in de cakevorm.
  • Bak de cake in 50 a 55 minuten gaar. Laat hem afkoelen voordat je de cake aansnijdt.

Notities

Trefwoord ambassadeur, banaan, bananenbrood, chocolade, glutenvrij, kokos, lactose vrij, tijgernotenmeel, tussendoortje

P.s. ga jij dit bananenbrood of een van mijn andere tussendoortjes maken? Laat je mij dit dan weten? Vind ik super om te zien! Je kunt hieronder een reactie achterlaten of mij taggen op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking.

Bewaar dit recept op Pinterest als inspiratie!
Kokos chocolade bananenbrood

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*