Zomer buiten e-book

Zomer buiten e-book

Healthy zomer buiten e-book voor foodlovers! Een glutenvrij en koemelk arm e-book vol heerlijke en gezonde recepten om zomers van te genieten!

Genieten van de zomer met vrolijke recpeten.

Download hier het healthy zomer buiten e-book voor foodlovers! Een glutenvrij en koemelk arm e-book vol heerlijke en gezonde recepten. Geniet samen buiten van de meest kleurrijke salades, makkelijke recepten en verrassende bijgerechten en spreads.

Alle recepten zijn glutenvrij te maken en de meeste recepten zijn koemelk vrij, zonder vlees en sommige zelfs vegan. Voor iedereen is er een leuk recept te vinden in dit gratis e-book!

Dit e-book hebben Lucy, van YourMealPlanners, en ik samen in elkaar gezet. TheHappyFoodPlanners weekmenu’s maken in de Facebook groep vinden wij zo leuk dat we besloten om een nieuw e-book vol lekkers te maken.

Zomer betekend buiten eten

Met de zomer in het vizier leek het ons leuk om een heel boek vol recepten voor buiten te maken. We hebben kleurrijke salades, makkelijke maaltijden, heel veel dips en spread, zoete toetjes en simpele ontbijtjes gecombineerd tot een mooi boek.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen happy willen maken met ons “Healthy zomer buiten e-book voor foodlovers” zijn alle recepten glutenvrij te maken. Bijna alle recepten zijn al zonder koemelk en vlees. Sommige zijn zelfs vegan en we hebben er een paar met vis. Verder geven we ook veel tips om het recept helemaal JOU te maken! Wat jou laten genieten van lekker eten is ons doel.

Mijn favoriete recepten uit dit boek zijn denk de frisse citrus salade, de zelfgemaakte kruidenboter, de rabarber crumble met vanille-cashew saus en de spiesjes! Maar je mag ook wel langs komen met de cake bonbons, de tofu shake of de heerlijke pasta salade met zelfgemaakte rode tapenade.

Maar ik ben veel nieuwsgieriger naar jouw favoriete recept uit dit e-book. Download hieronder het e-book, zoek een lekker plekje op en laat je verrassen door alle verschillende recepten die wij delen in het boek!

Heel veel lees, bak en kookplezier!

Groetjes Melissa en Lucy

Download hier het Healty zomer buiten e-book voor foodlovers!

P.s. vind je dit e-book en TheHappyFoodPlanners leuk en wil je ons helpen om meer nieuw content te maken? Laat dan een donatie achter via onderstaande link. Op deze manier hopen wij om nog meer Happy Food content te maken!

Ja leuk, ik doneer voor meer Happy Food content!

Zomer buiten e-book

P.s.s Wist je dat Lucy en ik al eerder een e-book hebben uitgebracht? Dit was een All Day Brunch e-book en die vind je hier.

Laat hieronder ook vooral een berichtje achter wat je van het e-book vind! Vind ik leuk om te lezen. Je kunt mij of Lucy ook taggen op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking of #thehappyfoodplanners.

3 Comments

  1. Pingback: Holistische falafel bowl • lislovescooking

  2. Pingback: Kokosmakronen bonbons • lislovescooking

  3. Pingback: Glutenvrije cake bonbons met chocolade • Lislovescooking

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*