Gezond en gevarieerd lunchen

Gezond en gevarieerd lunchen

Gezond en gevarieerd lunchen is makkelijk! Elke dag een andere lunch is heel gezond maar ook leuker. In deze blog vind je mijn tips!

#Mealprep

Ik vind gezond en gevarieerd lunchen heel belangrijk! Niet alleen is het heel gezond om voor afwisseling in je eetpatroon te zorgen maar ik vind het vooral ook heel lekker. Want als je zorgt dat je vaak varieert in je lunches wordt je lunch niet saai en blijf je gemotiveerd om gezond te eten. Dit is dus een win win situatie!

Ikzelf zorg ervoor dat ik mijn lunches bedenk in het weekend. Hier probeer ik mij dan door de week ook echt aan te houden. Dit scheelt niet alleen geld met de boodschappen doen maar zo hoef je elke dag ook niet lang na te denken wat je moet maken.

Zelf kies ik meestal voor elke week een pasta salade en een rijst/couscous salade, een keertje iets van brood en meestal maak ik zelf nog een lunchtaartje of zelf gemaakt brood. Hier eet ik dan wat rauwkost of gewokte groente bij en altijd wat fruit. Meestal zit er ook nog iets van nootjes of gedroogd fruit bij en dit zorgt ervoor dat ik er in de middag weer tegenaan kan.

Het lijkt misschien veel werk om elke dag gezond en gevarieerd te lunchen, maar dit valt best mee. In de avond, als je je avond eten kookt, maak ik vaak mijn lunch. Ik ontdooid alvast brood, kook extra pasta of rinst bij mijn avondeten en als ik toch al groente snij snij ik nu gewoon wat extra. In de ochtend beleg ik alleen nog mijn brood of hussel ik de salade met de dressing of spread door elkaar en ben ik klaar! Scheelt zoveel tijd!

Gezond en gevarieerd lunchen
Hét e-book om weer in balans te komen met gezonde en calorie-arme recepten en tips voor een gezonde levensstijl. Voor een fit en energie lichaam!

Nu heb ik nog iets leuks om gevarieerd eten makkelijker te maken! Lucy van yourmealplanners en Desiré van jouwfoodplan.nl een balans e-book gemaakt. Zo kan jij elke dag gemakkelijk en afwisselend eten. Ze zorgen voor een gebalanceerd, makkelijk en gezond menu vol afwisseling. En jij kan het e-book nu met 10% korting downloaden. Gebruik de kortingscode HEALTHYWITHLIS en ga lekker zelf aan de slag!

Ik hoop dat je je laat inspireren om zelf gezond en gevarieerd te lunchen! Niet alleen krijg je veel meer voedingsstoffen binnen waar je lichaam altijd heel blij mee is, maar je raakt ook niet uitgekeken op je lunch. Want midden op de dag even pauze nemen en genieten van je lunch is heel belangrijk!

Als je nog vragen of tips hebt deel ze hieronder! Vind ik leuk om te zien! Je kunt ze mij ook laten weten via Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking. En bewaar deze blog ook op Pinterest om andere te inspireren!

Gezond en gevarieerd lunchen

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*